“Veloe is a compact utility ebike that fits everyday life needs: commuting to work, transport children and carrying groceries. Veloe is powered by the Shimano STEPS E6100 which is developed for traffic-riddle commuting and leisurely trips through the countryside.”

Visit veloe.eu

Combineer salsa en wijn en je ontdekt ‘El Tablao’. Stijlvol me een moderne tint in de branding van El Tablao verhaalt de idee achter het merk.

Visit eltablao.be

“Elke dag stralen! Ook wanneer de zon niet schijnt.”

«Mijn carrière startte als visagiste. Na deze opleiding bleef ik mezelf bijscholen om op de hoogte te blijven van nieuwe trends. Sinds 2017 mag ik me zelfstandig Make-up Artist noemen.»

Visit vanessamakeup.be

Fietsen fotograferen, ‘t is iets wat we aantrekken. Ook na het 5-jarig bestaan van Lobikes (Lochristi) konden we niet weerstaan aan die tweewieler-pareltjes.

Visit lobikes.be

“Looking for new sailers!” – De Bootjes van Gent waren op zoek naar kapiteins en matrozen. Neen, de winnaars bleken straffe vertellers, multilingual freelancers, die de sfeer in’t centrum van stad Gent wil kunnen smaken. En zodus, gingen we aan de slag met Robbe, enthousiast medewerker bij Rederij Dewaele.

Ja, wij willen. Wij willen jullie dag in beeld brengen zodat jullie je hele leven samen kunnen terugblikken op één van de belangrijkste momenten uit jullie leven.

Dear Vivocyclo, let’s talk about cycling. Let’s use our skills to convince people to see the bike as a alternative for car-using. Be safe, creative and let’s communicate.

Visit www.vivocyclo.com

“Wij zijn méér voor jou dan een fietsenwinkel in Antwerpen. Wij helpen je om jouw fietsverhaal te schrijven. Het vinden van je droomfiets begint met een gratis testrit.”

De 2 (3de in de maak) winkels van Thomas Vanderhoydonck (Fietsen De Geus) in regio Antwerpen zijn geen gewone fietsenwinkels. Het zijn belevingswinkels waar fietsen als een levensstijl wordt aangeboden. Deze, op de Marnixplaats, mochten wij in beeld brengen. Ook die in Berchem kreeg een video waardoor klanten ook online die beleving kunnen proeven.

“Wat vind jij belangrijk bij je fietshandelaar?” Die vraag stond centraal bij de 3 video’s die we creëerden voor Fietsen Wildiers. “Dat hij weet waarover hij praat, dat hij zelf fietst, dat hij eerlijk is.” – Drie testimonial video’s van gepassioneerde fietsers die de fietshandelaar zien als een vertrouwenspersoon, iemand die je helpt in je dagelijkse mobiliteit.

Gudrun is HR consultant in grote bedrijven en kleinere KMO’s. Vanuit haar ervaring geeft ze tips en advies in het begeleiden van personeel voor een betere en duurzamere productiviteit.

Ja, wij willen. Wij willen jullie dag in beeld brengen zodat jullie je hele leven samen kunnen terugblikken op één van de belangrijkste momenten uit jullie leven.