Over kunst & creativiteit

Verhalen vertellen, daar houden we van. Nu en dan laten we dan ook iemand met een creatieve passie aan het woord. In de rubriek ‘over kunst en creativiteit’ laat BRANDWERK iemand aan het woord die vol passie vertelt.

Bekijk meer.

Leer werken met ADOBE

Als het over beeldverwerking gaat is Adobe Photoshop nog steeds de toonaangevende partner in onze software. De onbegrensde  mogelijkheden en uiteenlopende handelingen maken van deze software en krachtig middel om elke foto of beeld tot een schitterend eindresultaat te brengen.

Ook Illustrator en Indesign zijn pakketen die wij elke dag gebruiken. Ons netwerk aan docenten geeft je hierin een inleidende opleiding. Nadien kan je je verdiepen.

CREATIEVE OPLEIDINGEN

Cartoon tekenen, kinder- en jeugdverhalen schrijven, botanische tekenen … het zijn heel specifieke opleidingen de we bij BRANDWERK centraal plaatsen. Op brandwerkopleidingen.be vind je een mooi aanbod van opleidingen en een team van creatieve en didactische onderlegde docenten.

ONLINE LEERPLATFORM

Liever op je eigen tempo thuis? Daarom richtten we online.brandwerk.be op. Schrijf je in en kies zelf welke opleiding voor jou interessant zijn. We focussen op ‘leren op eigen tempo’. Bekijk het op video, lees erover, maak een aantal opdrachten en ga zelf aan de slag!